Tankebok💕❤️💕

Hej alla!!

Idag har jag gjort elevspel men först gjorde jag min small steps det är vältigt läte för jag är bra på engliska och jag ÄLSKAR det. Sen var jag i elevspel jag gjorde också engliska om en av er vill försöka så kan ni gå på elevspel.com och click på den engliska bilden och gå på English glassmaker och ni är där och hoppas ni lär er mycket och sen gick jag på rast jag var med Taida, Zahraa och enas det var roligt jag var mäst med Taida och sara så det var roligt å glömde nästan vi spelade äpplen om du inte vet vad det är så ska nån vara i mitten sen ska dom två ute ska kasta en boll till varan så den som var i mitten ska fånga man kan vara två i mitten man kan vara så många man vill sen var det bamba det var havetsburgare utan brödet hahah det var bra om ni vill lemna en kommentar alla ha det så bra hej då