Tiden går fort nu..

Veckan gick som vanligt fort. Så kul att nu nästan alla har börjat sitt mattemaraton och ni har verkligen visat att ni kan! Man måste tro på sig själv och våga prova även om det är svårt! Hoppas verkligen ni fortsätter hemma med ert maraton och tar hjälp av föräldrar och syskon om det är svårt! Så jobbar vi vidare med det i nästa vecka.

Tänk på er läsläxa och att inte glömma lämna in bokrecension till mig när ni läst ut en bok. Skriv gärna en logg med datum och sidantal. Det är oerhört viktigt ni tar ansvar för det. Det är det bästa sättet för att öka er läs och skrivutveckling!

Nästa vecka ska ni även få välja en favoritartist och skriva en faktatext om personen/gruppen. Ni ska sen redovisa inför klassen och då samtidigt få spela upp en låt för oss. Vill även att ni verkligen tänker till och motiverar varför ni just valt den artisten/gruppen.

På fredagen den 20/5 har ni prov på kapitel 3 och 4 ur MagicBooken. Ni kan träna antingen på webben eller i boken. Träna på att läsa texten högt, översätta samt på glosorna som hör till.

Vi hoppas även på bättre väder igen så vi kan göra en utflykt till lekplatsen och då även ha lite utmatematik/uteengelska.

Ses på måndag. Kram Anna

Författare: Fröken CosmosAnna

Fröken CosmosAnna som vill ut på rymdäventyr! Nyinflyttad till Västra Nordstan i Göteborg från Ljungskile och har två fina söner på 17 resp 12 år och har även en liten Cosmoskatt!